Gjesteboka

Skriv i gjesteboka

Melding 1 - 6 av 18 >>

Inge Schøyen
12.05.2018
Hei,
Vi har en tibbe på 9 måneder, som begynner å få skikkelig med pels. Vi er sånn passe med å gre ham, (1 gang i uken...),men er usikre på håret rundt øynene. Var hos en hundefrisør som sa vi burde bruke litt strikk så han så bedre, men at vi ikke egentlig burde klippe ham. Har lest også at de ser godt selv om det er masse hår over øynene, men innimellom virker det som han går butt i ting...
Så spørsmålet mitt er hva som er best for hunden. Bør vi klippe ham rundt øynene, bør vi bruke strikk, eller kan vi bare la det være ?
Svar: Jeg syntes det er mest praktisk med strikk. I Tibet brukes luggen som "solbrille" mot snøblindhet og til beskyttelse i sandstorm. De har lange øyevipper som de bruker til å "løfte opp" luggen for å se. Her hos oss har de vel tendens til å få litt for tett lugg og da butter de i ting. En stikk vil hjelpe på det. Om luggen er veldig tett, så kan man tynne forsiktig med en tynnersaks. Men det skal ikke se klippet ut. Mvh Anne Kathrine Berner
 
Kenneth Engebak
15.01.2018
Hei.
Vi er en familie på 4 som lenge har vurdert å skaffe oss en hund.
Etter mye lesing om forskjellige hunderaser, har valget falt på en Tibetansk terrier.
Det vi fortsatt er litt usikre på, er valget av kjønn. Her blir vi ikke kloke på alle de forskjellige meningene vi finner på div. forumer????
Derfor ønsker vi en tilbakemelding på hva dere kan anbefale av kjønn på en rase som Tibetansk terrier?

Mvh
Kenneth
Svar: Hei. Det aller viktigste er vel hva dere selv føler er riktig i deres familie. Forskjellen er ofte at tispene er mer hjemmekjære, men de er ofte premenstruelle i forbindelse med løpetid. Kan ha en del humørsvingninger da. Hannene blir fristet av damer i nærmiljøet og vil gjerne ta seg en tur. Men de er mer hengivende og stabile i aktivitet. Litt lettere å lære opp siden de ikke blir preget slik av hormonsvingninger. Håper dette var litt oppklarende for dere. Lykke til i valg av hund. Mvh Anne Kathrine Berner (Leder)
 
Mark James
11.04.2017
Dear Tibetan Terrier club
Its getting very close to the deadline for country reports for the next TT world congress here in the UK. We really would appreciate a country report from you to keep us all up to date with everything TT in your country.
If you could send it to me ASAP . Please,please please.
Regards
Mark#
Mark.w.james@dhl.com or waterley@f2s.com
Svar: I´ll give the board a reminder. Kindly regards Webmaster Nita Kise
 
ingvil
21.02.2017
Hei, jeg og samboer ønsker en tibetansk terrier valp til sommeren, vi bor i oslo men kan kjøre og hente bare det er innen en dags tur med bil.
Jeg har prøvd å ta kontakt med noen av oppdretterne på lista men enten så driver de ikke med oppdrett lenger eller så har de ingen kull planlagt.
er det noen jeg kan spørre om hjelp?
Svar: Hei. Jeg er distriktskontakt for Oslo. Har du en mail jeg kan kontakte deg på?
 
Tine Abrahamsen
30.01.2016
Hei
Vi er en aktiv familie på fire som har veldig lyst på hund. Pga allergi hos barn må vi finne en hunderase de ikke reagerer på. Vi har lest om Tibetansk terrier og synes en slik en kunnet passe veldig fint i vår familie. Men vi kjenner ingen som har en slik hund så vi ønsker å komme i kontakt med noen som har en slik en, helst i trøndelag ( Malvik?). I tillegg til å få testet ut evt allergi vil det være veldig verdifult å få snakket med noen om hunderasen.
Dersom noen har lyst og anledning til å møte familien min med sin hund vil vi bli veldig takknemlige.
Svar: Hei. Om dere tar kontakt med distriktskontakt Trude Fjærli trudefjaerli@gmail.com så kan hun kanskje hjelpe dere :)
 
Neste >>
 
Copyright © Norsk Tibetansk Terrier Klubb 2022
Webdesign/CMS: Netthund.no